Cast

Showets powerfulde og professionelle performere

Cast af professionelle performere til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Tara Toya – Castet som Ginger Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Ginger Spice

Tara Toya

Tara er fra København og er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg (2012). Hun er mest kendt for at stå på de store musicalscener i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i forestillinger som Mamma Mia, Flashdance, Tarzan, Spamalot og Grease. Tara har været koreograf på det store show City Singler, samt forestillinger som Robin Hood, Peter Pan og Nakskov revyen, hvor hun også medvirker som skuespiller. Desuden har hun lagt stemme til en række tegnefilm, – serier, reklamer m.m.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

“Jeg var kæmpe Spice Girls fan! Jeg samlede på kortene og alt hvad der hørte til. Jeg var virkelig ikke særlig gammel (og kunne slet ikke engelsk), så nu hvor jeg hører sangene på ny, er det som en helt ny verden, der åbner sig op – for i stedet for ‘mit finde-på-sprog’, så forstår jeg nu teksten!”

Favoritsang: Helt klart “Wannabe”! 
Jasmine Gordon – Castet som Scary Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Scary Spice

Jasmine Gordon

Jasmine er opvokset i Århus og uddannet fra Northern School of Contemporary Dance, hvor hun har en BPA (hons) in Contemporary Dance (2018), samt en MA in Contemporary Dance Performance (2019). Hun har medvirket i mange danseforestillinger heriblandt The Danish Girl, Sandmanden og PUNK – A Rebel Never Dies, som også var nomineret til en Reumert (2021). Jasmine har desuden medvirket som sanger og skuespiller i Cirkus Jul i rollen som Den Lille Pige med Svovlstikkerne og som ensemble i Evita på Århus Teater.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

”Som barn havde jeg VHS-bånd med optagelser af Spice Girls på turné i deres seje tourbus og backstage til koncerterne. Jeg elskede at se videoerne og lege, at jeg var en del af gruppen, og nu glæder jeg mig enormt meget til at tage den leg til et helt nyt niveau.”

Favoritsang: “Spice Up Your Life!”
Miriam Winkler Hansen – Castet som Sporty Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Sporty Spice

Miriam Winkler Hansen

Miriam er fra Tønder og er musical – og showuddannet fra Performing Arts School i Göteborg (2017). Hun er primært kendt fra de udenlandske scener i både Tyrkiet, Spanien, og Sverige, hvor hun har optrådt som både showartist, sanger og danser. Hun har medvirket i musicalen Bad Girls i rollen som Julie, og senest som sanger og showartist på M/S Trubaduren og M/S Medvind i Göteborg. Derudover har Miriam erfaring som sangpædagog/sanglærer og som gymnastikinstruktør.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

”Wannabe blev spillet på repeat inde på mit værelse og jeg dansede, sang og prøvede at være alle fem Spice Girls på samme tid. Jeg følte mig som verdens sejeste. Det er stadig total girl power følelse, jeg får, når jeg hører deres sange. Heldigvis skal jeg ikke være alle fem Spice Girls, og jeg glæder mig SÅ meget til at fyre den af med et fantastisk hold!”

Favoritsang: “Spice Up Your Life”
Line Weien Hoffmann – Castet som Baby Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Baby Spice

Line Weien Hoffmann

Line er fra Roskilde, og hun har en bachelor i musical fra DDSKS Musicalakademiet. Hun dimitterede fra musicalakademiet i 2023, og samme år fik hun sin professionelle debut på Fredericia Musicalteater i opsætningen af den nyskrevne musical Charles Tante. Nu glæder hun sig til at medvirke i WANNABE – The Spice Girls show, der bliver hendes andet professionelle job. 


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

Jeg har altid elsket Spice Girls og deres ikoniske musik og forskelligartede looks! De var ren girl power, og jeg synes, det er så inspirerende hvordan de stod så stærkt i deres femininitet og samtidig rummede en kæmpe power i deres kompromisløshed! Og så tror jeg aldrig, jeg har været til en fest hvor Wannabe ikke er blevet spillet (minimun én gang). Engang i gymnasiet var jeg endda klædt ud som Spice Girls med mine veninder! – Og jeg var selvfølgelig Baby Spice.

Favoritsang: Jeg synes ”Say you’ll be there” er så melodisk lækker, og så er mundharmonikasoloen ikonisk! Den er uden tvivl min yndlings Spice Girls sang!
Rikke Lillevang – Castet som Posh Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Posh Spice

Rikke Lillevang

Rikke er født og opvokset på Fyn, og er uddannet ved Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia (2017) og bor nu i København. Hun har bl.a. medvirket i musicals som Den Skaldede Frisør ved The One and Only Company, Evita på Aarhus Teater, og Shu-bi-dua The Musical ved Lion Musicals/Fredericia Musicalteater. Hun har desuden medvirket i en lang række koncerter og har også iscenesat og koreograferet flere forestillinger, bl.a. We Will Rock You, Monty Pythons Spamalot, samt en stor del af The Rainbow Cabaret, hvor hun også selv medvirker som danser.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

”Jeg opdagede Spice Girls som 7-årig. Jeg var helt betaget af dem og fik mig med det samme 5 nye top-idoler. Siden har de fulgt mig igennem min barndom, som teenager og ja; stadig den dag i dag er jeg fan og danser og skråler gerne med på deres musik! De var og er stadig ikoniske kvinder, der besidder ægte Girl Power. Jeg glæder mig sindssygt meget til at udleve en sand pigedrøm; at få lov at være en ægte Spice Girl og hylde den ikoniske pigegruppe sammen med alle danske Spice Girls-fans!”

Favoritsang: Min yndlingssang er – trods de mange fede sange de har lavet – slet ikke et svært valg; det har alle dage været deres kæmpehit “Wannabe”!
Rosa Kuhlmann Gehl – Castet som Sassy Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Sassy Spice
(stand-in)

Rosa Kuhlmann Gehl

(Sassy Spice, er en ny spice profil som vi har opfundet til Wannabe showet. Hun vil medvirke i showet, hvis der er sygdom blandt de andre.)

Rosa er født og opvokset i Gentofte. Hun er uddannet musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole i Fredericia, hvor hun dimitterede fra i 2023. I sit praktikforløb i efteråret 2022 medvirkede hun i Come From Away på Fredericia Musicalteater. Forestillingen blev senere nomineret til en Reumert.

Rosa får faktisk sin professionelle debut i “WANNABE – The Spice Girls Show”. Derfor glæder hun sig virkelig meget til at komme i gang. Efter WANNABE skal Rosa medvirke i Cirkusrevyen 2024, som sangerinde og danser.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

Selvom Spice Girls hittede før jeg blev født, har jeg altid elsket deres musik og energi, og jeg ser dem som værende totalt ikoniske og tidløse. Spice Girls rummer så meget styrke, femininitet, vildskab og Girl Power.

Når en sang som f.eks Wannabe bliver spillet, kan mine veninder og jeg ikke lade være med at danse vildt og synge med – og vi føler os alle som de største stjerner. Den følelse glæder jeg mig til også at dele med hele det her seje hold!

Favoritsang: Jeg kan nok ikke løbe fra, at Wannabe er min yndlingssang. Jeg tror det er fysisk umuligt for mig at lade være med at danse og synge med til den.

Speaker Spice

Lars Sandstrøm

Lars Sandstrøm – bedre kendt som Lille Lars, er en velkendt stemme af dynamik og energi – den perfekte speaker til WANNABE – The Spice Girls Show.

Med sin karismatiske tilgang og levende personlighed formår Lille Lars at skabe en fortryllende atmosfære, der løfter publikum og bringer dem tilbage til den uundgåelige æra af 90’ernes popikoniske Spice Girls.

Lille Lars er kendt radiovært og DJ, som vi alle har lyttet til siden 1987. Tilbage i 1996, da Spice Girls stod på tærsklen til at blive verdens mest ikoniske pigegruppe, havde Lille Lars den enestående mulighed at møde de fem unge stjerner personligt og endda interviewe dem.

Glæd dig til at lytte til Lille Lars, når årets fedeste Spice-fest løber at stablen i februar og marts 2024!

Favoritsang: Min Spice favorit er “Who Do You Think You Are”. Den har den fanden i voldskhed som vi elskede Spice Girls for. Nummeret er nærmest et rent disco nummer med stor inspiration fra 70’ernes discoperiode. Og så lyder den fantastisk i radioen! Og virker lige så godt på dansegulvet.

Fotograf: Peter Grosen, 1996