CAST

Cast er performere til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Tara Toya – Castet som Ginger Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Ginger Spice

Tara Toya

Tara er fra København og er uddannet fra Performing Arts School i Göteborg (2012). Hun er mest kendt for at stå på de store musicalscener i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i forestillinger som Mamma Mia, Flashdance, Tarzan, Spamalot og Grease. Tara har været koreograf på det store show City Singler, samt forestillinger som Robin Hood, Peter Pan og Nakskov revyen, hvor hun også medvirker som skuespiller. Desuden har hun lagt stemme til en række tegnefilm, – serier, reklamer m.m.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

“Jeg var kæmpe Spice Girls fan! Jeg samlede på kortene og alt hvad der hørte til. Jeg var virkelig ikke særlig gammel (og kunne slet ikke engelsk), så nu hvor jeg hører sangene på ny, er det som en helt ny verden, der åbner sig op – for i stedet for ‘mit finde-på-sprog’, så forstår jeg nu teksten!”

Favoritsang: Helt klart “Wannabe”! 
Jasmine Gordon – Castet som Scary Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Scary Spice

Jasmine Gordon

Jasmine er opvokset i Århus og uddannet fra Northern School of Contemporary Dance, hvor hun har en BPA (hons) in Contemporary Dance (2018), samt en MA in Contemporary Dance Performance (2019). Hun har medvirket i mange danseforestillinger heriblandt The Danish Girl, Sandmanden og PUNK – A Rebel Never Dies, som også var nomineret til en Reumert (2021). Jasmine har desuden medvirket som sanger og skuespiller i Cirkus Jul i rollen som Den Lille Pige med Svovlstikkerne og som ensemble i Evita på Århus Teater.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

”Som barn havde jeg VHS-bånd med optagelser af Spice Girls på turné i deres seje tourbus og backstage til koncerterne. Jeg elskede at se videoerne og lege, at jeg var en del af gruppen, og nu glæder jeg mig enormt meget til at tage den leg til et helt nyt niveau.”

Favoritsang: “Spice Up Your Life!”
Miriam Winkler Hansen – Castet som Sporty Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Sporty Spice

Miriam Winkler Hansen

Miriam er fra Tønder og er musical – og showuddannet fra Performing Arts School i Göteborg (2017). Hun er primært kendt fra de udenlandske scener i både Tyrkiet, Spanien, og Sverige, hvor hun har optrådt som både showartist, sanger og danser. Hun har medvirket i musicalen Bad Girls i rollen som Julie, og senest som sanger og showartist på M/S Trubaduren og M/S Medvind i Göteborg. Derudover har Miriam erfaring som sangpædagog/sanglærer og som gymnastikinstruktør.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

”Wannabe blev spillet på repeat inde på mit værelse og jeg dansede, sang og prøvede at være alle fem Spice Girls på samme tid. Jeg følte mig som verdens sejeste. Det er stadig total girl power følelse, jeg får, når jeg hører deres sange. Heldigvis skal jeg ikke være alle fem Spice Girls, og jeg glæder mig SÅ meget til at fyre den af med et fantastisk hold!”

Favoritsang: “Spice Up Your Life”
Anna Jørgensen Kaack – Castet som Baby Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Baby Spice

Anna Jørgensen Kaack

Anna er født og opvokset i Aabenraa, og er uddannet fra Det Danske Musical Akademi (2015). Hun har medvirket i forestillinger og shows i både Danmark og Tyskland, hvor du måske har oplevet hende i musicals som Mamma Mia, Hairspray eller Young Frankenstein. Anna har også erfaring fra revygenren, hvor hun af flere omgange har medvirket i Schou-Tur revyen i Herning.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

“Jeg er vokset op med Spice Girls, og har stået på mit barndomsværelse og givet den max gas til alle de fantastiske sange med alle mine seje Spice Girls merchandise. Særligt ”Wannabe” var klart favoritsangen, selvom jeg aldrig lærte teksten helt. Jeg glæder mig derfor helt vildt til endelig at lære den rigtigt.”

Favoritsang: “Wannabe”, selvfølgelig!
Rikke Lillevang – Castet som Posh Spice til WANNABE The Spice Girls Show

Fotograf: Anders Wiuff

Posh Spice

Rikke Lillevang

Rikke er født og opvokset på Fyn, og er uddannet ved Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia (2017) og bor nu i København. Hun har bl.a. medvirket i musicals som Den Skaldede Frisør ved The One and Only Company, Evita på Aarhus Teater, og Shu-bi-dua The Musical ved Lion Musicals/Fredericia Musicalteater. Hun har desuden medvirket i en lang række koncerter og har også iscenesat og koreograferet flere forestillinger, bl.a. We Will Rock You, Monty Pythons Spamalot, samt en stor del af The Rainbow Cabaret, hvor hun også selv medvirker som danser.


Hvad er dit forhold til Spice Girls? 

”Jeg opdagede Spice Girls som 7-årig. Jeg var helt betaget af dem og fik mig med det samme 5 nye top-idoler. Siden har de fulgt mig igennem min barndom, som teenager og ja; stadig den dag i dag er jeg fan og danser og skråler gerne med på deres musik! De var og er stadig ikoniske kvinder, der besidder ægte Girl Power. Jeg glæder mig sindssygt meget til at udleve en sand pigedrøm; at få lov at være en ægte Spice Girl og hylde den ikoniske pigegruppe sammen med alle danske Spice Girls-fans!”

Favoritsang: Min yndlingssang er – trods de mange fede sange de har lavet – slet ikke et svært valg; det har alle dage været deres kæmpehit “Wannabe”!