Om showet

WANNABE – The Spice Girls Show

Skal du med til årets fedeste fest?

Inviter venner, veninder og kæreste med og få en helt speciel oplevelseGenoplev musikken, showet og pigernes friendship, når WANNABE – The Spice Girls Show spiller scenerne op på deres Danmarksturné! 
Spice Girls er fantastisk god musik og meget mere end det.
De var banebrydende med deres Girl Power attitude, og satte for alvor fokus på søstersolidaritet. De lærte en hel generation af unge piger at stå ved sig selv, være den man er, og at man godt kan være forskellige i et stærkt fællesskab. De har sat et kæmpe aftryk på popkulturen. De har inspireret hele verden – og gør det stadig. Gruppen er officielt det største og bedst sælgende pigeband nogensinde, og har solgt over 85 millioner plader verden over.
 
Showet WANNABE er en kæmpe hyldest til Spice Girls, hele universet omkring pigerne og alt det, de har været med til at skabe. Det er musikken, fællesskabet, tøjet, festen, og alt det vi forbinder med Spice Girls. På scenen står 5 af landets absolut bedste, professionelle performere, der med kæmpe respekt og kærlighed genskaber magien fra dengang. Kostumerne og showet er inspireret af gribende øjeblikke gennem Spice Girls’ æraen, skabt specielt til denne oplevelse. Du får originale musikarrangementer, der giver dig chancen for at høre dine yndlingssange på en frisk, spændende og unik måde – det er eksklusivt for WANNABE.
 

I 1994 blev Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham gruppen; Spice Girls, vi kender og elsker i dag. I 2024 er det 30 år siden at gruppen blev dannet, og det mener vi, holdet bag showet, skal fejres med et kæmpe brag!

Forvent dine yndlingshits som: Wannabe, Stop, Say You’ll Be There, Who Do You Think You Are, Viva Forever, Too Much, Goodbye, Holler, 2 Become 1, Mama, Spice Up Your Life og nogle spændende fan-favorit-øjeblikke.
 

 

Kreativt Team

Teamet bag showet WANNABE – The Spice Girls Show

Producent-iscenesaetter

Lasse Winkler

Producent & iscenesætter

Koreografi

Steffen Hulehøj

Koreografi

Musical-director

Kristoffer Nybye

Musical Director

Kostumedesign

Bent Nielsen / Weirdwear

Kostumedesign

Scenografi

RED Entertainment

Scenografi

Haar-makeup-design

Camilla Kreutzmann

Hår- & makeup design

Lyd-lys-design

Michael Eglin / MIC Productions

Lyd & lys design

Under license from RED Entertainment

Ofte stillede spørgsmål

Hverken eller. Det er en unik koncertoplevelse med alle de største sange og hele universet omkring Spice Girls. 

Spilleplanen bliver løbende opdateret med nye shows, så hold godt øje med siden her samt på vores sociale medier, hvor vi også vil holde jer opdateret. 

2.30 time inklusiv en pause.

Det er professionelle danske performere. Nogle af landets bedste.

Der er ingen aldersgrænse. Alle er velkomne.

Det er afhængigt af spillestedet. Der vil både forekomme stående og siddende koncerter. Se mere info på det enkelte show (find dem under “Spilleplan”).

Sangene bliver performet som singback. Det vil sige at sangerne synger live til afspilningen af musik, der er indspillet på forhånd. Du får originale musikarrangementer, der giver dig chancen for at høre dine yndlingssange på en frisk, spændende og unik måde – det er eksklusivt for WANNABE.

Ja! Udvalget varierer alt efter spillested, men der vil være mulighed for at købe lidt godt til ganen. 

På udvalgte spillesteder er der adgang med kørestol. Kontakt billetudbyderen og få mere information.